så var man på Marieborg då

Tisdagmorgon snart samling. Får väl se om jag gör något, jag ska ju skriva så de är väl lika bra att sätta igång men någon inspiration har jag ej idag Men de får ge sej. De är ju inte så lätt att skriva om de som redan skrivits ett antal ggr Så jag kommer att göra de ur mitt eget perspektiv. Så får man se o höra hur långt de räcker. Nej nu får de räcka här kanske jag kommer åter imorgon.

De var då själva

Jag var inne på en sajt alldeles nyssens och läste att man är en udda varelse för att man inte sover bort halva livet Varför då tänkte jag vi har väl för tusan olika behov sova får man tids nog eller rätta mej om jag har fel Själv är jag nattuggla och morgonängel är jag udda för de tror jag inte på ett dugg Samma sak är de att jag kallar mej häxa va är de med då inget udda i alla fall tycker jag kan väl inte ändra på de för att andra tycker de är konstigt jag är ju född till de ju. Man får väl acceptera vad man är eller hur?

jag undrar

skit så ursinnig jag blir när män är så ruttna så de inte kan skilja på vad som är rätt o fel måste de såra så in i ----- vad vinner de med de Inte ett dugg vill jag påstå kanske är de så att de inte vuxit ur sina barnskor ännu och släppt mamma komplexet till råga på är de flera kvinnor som blir drabbade men va fan tänker ni med egentligen bara de som är mellan vaaaaaaaaaaaa Som en som står brevid och får ta skiten och städa upp efter er ja vad ska man säga att ni inte är ärliga utan döljer för den som står er närmast varför ska de döljas att ni haft andra förhållanden för de ni har nu Är de trevligt när kvinna i ert liv går och misstror hela tiden eller vad egentligen är de ni vill säga finns de barn inblandade är de ju ännu värre tänk först handla sen men gör de me de som finns innanför pannbenet ha en bra dag alla nötter